Cześć!

Nazywam się Kasia mam 16 lat
Dnia 02.07.2018 ,
Po zrobieniu testu ciążowego okazało się ze jestem w ciąży .
Jako 16 letnia młoda mama nie miałam planów zachodzić w ciąże poprzez gwałt

.
Żeby ludzie nie myśleli ze w wieku 16 lat się puszczałam to wam opisze cała sytuacje .
Po szkole (technikum) 2 młodych chłopaków z ''sąsiedniej'' klasy złapało mnie i zaciągnęło siłą spowrotem do szkolnej toalety .
Jako nasza szkoła jest nowa , to kamery występowały w 2 częściach ogromnego budynku. Nikt nic nie słyszał nie widział i tak naprawdę naszych ledwo co poznanych nowych nauczycieli nie obchodziło co się dzieje w tej szkole

Sprawa trafiła do sadu która przegrałam bo ojciec jednego z chłopaków to adwokaćina jakaś .
Problem w moim młodym wieku nie polega na tym ze nie chce tego dziecka bo jednak jest moje , ale na tym ze boje się jak to będzie. Chce się uczyć i wychowywać dziecko . I w tym widzę problem ze nie wiem czy dam rade , mieszkam sama z mama która mi będzie pomagała ale sama pracuje , nie stać nas na wynajęcia Niańi.
Mój ojciec jak miałam 13 lat pobił mamę i zabił swojego brata po pijanemu. Siedzi w wiezieniu. Nie mam jego wsparcia .
I przychodzę z pytaniem do was Kochających swoje dzieci Mam , Jak mam pogodzić dziecko i szkole ? Nie chce skończyć edukacji na 1 kl technikum .
Ze względu na dziecko .Ludzie w szkole gadają ze się puściłam i jaka to ja nie jestem *dzi*** . Chłopaki dalej tam chodzą i mi dokuczają . Nauczyciele zerkają na mnie jakbym była inna . Chce wrócić do normalności . Czuje sie coraz gorzej , wręcz fatalnie . Boje się odrzucenia po urodzeniu i samego porodu .Boje się co będzie . Psychiatra mówił mi ze to jest normalne w tak młodym wieku . Tak normalne jest urodzić dziecko przez gwałt w wieku 16 lat i bać się tego co będzie ... Chce je wychować ale nie wiem czy dam rade . Mogę was prosić o jakieś porady ? Dziękuję wszystkim którzy przeczytali do końca .