Grudzien 2013 vol. 4 JUSTYSZAK wita xDmłody rycerz

Wysłane przez Justyszak 

Justyszak (offline)

01-07-2015 20:42:05

No ni wiem Eli, czy wolanie "zakochana para, Jacek i Barbara" to rzeczywiscie ciezkie przewinienie LOL

Bylismy cala piatka dzis w aqua parku, Lusia tak sie wymeczyla, ze zasnela po nnim na 2h, wiec ciekawe o ktorej spac pojdzie. Ale fajowo bylo. Dzieci wyszalane i zadowolone, najwazniejsze.

Mama jedzie z nami na weekend do tych Gasek grinning smiley

Ja mam codziennie korepetycje z ta moja "ciezka" uczennica, ale w sumie to sie wysypiam, na zajupach bylam nawet grinning smiley

[link widoczny po zalogowaniu]

wiolka321 (offline)

01-07-2015 21:00:40

Oświęcim
Witaj Justyszak smiling smiley Nooo nie sądziłam że wrócę po takiej przerwie już na nowe forum. A tyle się zbierałam do napisania i jakoś nie wychodziło. Ale wątek pewnie przeniosą na "mamy z dziećmi"

wiolka321 (offline)

01-07-2015 21:08:45

Oświęcim
Ja przy komputerze nie siedzę w ogóle, jedynie tyle co w telefonie czasem ale zżera mi neta za nic.
U nas jakoś leci, wakacje sie zaczęły a ja już bym chciala żeby byl wrzesien bo niw mogę sobie ostatnio dac rady z Rafalkiem. W ogóle nie słucha, robi wszystkim na złość i o wszystko płacze. Do tego wszedobylski Grześ, również uparty jak osiołek i czasem mam dość...

Elizabet1204 (offline)

01-07-2015 21:25:59

Justysza- jesli to takie żartobliwe naśmiewanie to co innego winking smiley

A my znów w ciąży; hihihi

My jutro do aquaparku tu w Ustroniu Morskimsmiling smiley

Dziś byliśmy w Ogrodach hortulus w Dobrzycy. Fajnie tam smiling smiley
I z Martynką kolejny raz w parku linowym.
Do morza namy rzut beretem dosłownie. Dzieli nas siatka kilka drzew i wydmy.

Kaja zasypia.
Moje usypianie to nic nie daje. Ona musi sama tak jak w domusmiling smiley

[link widoczny po zalogowaniu][link widoczny po zalogowaniu]

monteblack (offline)

01-07-2015 21:55:55

Białystok
Mam Was grinning smiley
A JOjtalto mnie dziś tak zdzierzyl ze dosłownie wlepalam go w lozeczko i spal po 5 minutach...A jak przez tego mojego osla bawei się w usypianie żeby dziecko nie plakalo,wrrrr
Godzine szalal na naszym lozku,dwa razy zarabaldynka w sciane ze az huk poszedł...
Takie sa skutki spania 40 minut w dzień...

Czyli jednak nas uwalili a co ja wyprawiałam żeby do wan napisac bo mysalam,ze to wina lapka...Nawet darmowe vifi w centrum lapalam,zeby z kom sprobowactongue sticking out smiley

monteblack (offline)

01-07-2015 21:59:24

Białystok
Ja jakas urabana.Caly dzień na placu zabaw w parku z przyjaciola z FRancji i jej dzieciorami.Wojtek oczywiście rozwalil wszystkich,zjezdzal na glowke ze zjezdzalni itp.,itd.Potem tesciowki imieniny, i ten Jojtal i jego zasypianie...
Czas lulać.Jutro pracka,pogrzeb i wieczorem może jakiś grillik u siostry bo znajomki ze swiata się pozjezdzali.

Elizabet1204 (offline)

01-07-2015 22:06:09

Kaja w pierwszy dzień była nieznośna. Ale to ze zmęczenia. Kradła zabawki na plaży; uciekała tongue sticking out smiley
Ale teraz jest super. Wszystkich zaczepia śmieje się; mówi cześć i papawinking smiley

[link widoczny po zalogowaniu][link widoczny po zalogowaniu]

monteblack (offline)

01-07-2015 22:08:32

Białystok
Hihihi niezle smiling smiley
Duzo ludzi nad morzem Eli?

blondii1985 (offline)

01-07-2015 22:09:09

Mysłowice

blondii1985 (offline)

01-07-2015 22:11:19

Mysłowice
wiolka321
Ja przy komputerze nie siedzę w ogóle, jedynie tyle co w telefonie czasem ale zżera mi neta za nic.
U nas jakoś leci, wakacje sie zaczęły a ja już bym chciala żeby byl wrzesien bo niw mogę sobie ostatnio dac rady z Rafalkiem. W ogóle nie słucha, robi wszystkim na złość i o wszystko płacze. Do tego wszedobylski Grześ, również uparty jak osiołek i czasem mam dość...[/quote

Ja mam to samo z Bartkiem. Płacze co chwile bije Ole zaczepia ja. Nie wiem nie radzę sobie z nim.

Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5889, Posty: 1462225, Użytkownicy: 73602.
Ostatnio dołączył/a Marek543.

Statystyki tego forum
Wątki: 828, Posty: 147768.