Grudnióweczki 2015

Wysłane przez marciak 

Gosia100 (offline)

19-05-2015 07:37:09

Szczecin
Myszata to świetna wiadomość!!! Pewnie nie próbna (bo już tam pracowałaś - więc jesteś sprawdzona) smiling smiley

Ja ostatnio mam dobry humor i jestem pozytywnych myśli smiling smiley
Z mężem złożyliśmy wniosek o kredyt i prawdopodnie na wakacje zamieszkamy już we własnym mieszkanku smiling smiley

[link widoczny po zalogowaniu]

Milusia16114 (offline)

19-05-2015 07:48:58

Olsztyn
Oo no to świetnie ; ) a na wizycie tez będzie wszystko dobrze . Ja mam w czwartek wizytę i tez się już denerwuje. winking smiley

myszata992 (offline)

19-05-2015 08:34:20

Zdzieszowice
my mamy na tyle dobrze, ze dostaniemy polowe domu, ale i tak w przyszlosci chcemy sobie kupic jakis domek - ilez mozna z tesciowa mieszkac smiling smiley latem planujemy remoncik, bo moj ma caly lipiec wolny.

Musze sie pochwalic, moj R zaprosil mnie na randke jutro lub w czwartek smiling smiley w sumie i fajnie, bo ostatnio spedzamy ze soba malo czasu, bo on jak nie w pracy to przy aucie majstruje...

Grudzień 2015 tabelka --> [link widoczny po zalogowaniu]

"Naj­piękniej­szych chwil w życiu nie zap­la­nujesz. One przyjdą sa­me." <3

moniaG (offline)

19-05-2015 11:59:44

Bytom
Witam po przerwie! smiling smiley Kurcze pechowa jakaś jestem czy jak?! W piątek wróciłam ze szpitala po 16 dniach ...Na szczęście z Dzidzią ok. Zaczęło się 5 dni po wizycie u lekarza silnym bólem brzucha w okolicy lewego jajnika.. rano musiałam wstać już po 6 bo nie mogłam wyleżeć z bólu. Zadzwoniłam do swojego gin czy moge do niego przyjechać bo boli mnie jajnik. Wiedziałam, że jest powiększony- na usg było widać że są na nim 2 torbiele. Po kilkunastu minutach już zwijałam się z bólu, kazałam mężowi oddzwonić i powiedzieć że nie dojade- lekarz kazał nam jechać szybko do szpitala. Tam po niecałych 2 godzinach, badaniach i konsultacji gin i chirurgicznej decyzja- natychmiast na blok operacyjny gdyż istnieje zagrożenie życia- albo mam ostre zapalenie wyrostka robaczkowego albo skręt jajnika... Obudziłam się po laparoskopii- na szczęście to ani wyrostek ani skręt jajnika, ale był on bardzo duży i drażnił otrzewną co powodowało taki ból. No masakra. Przez kilka dni dostawałam duże dawki leków przeciwbólowych żeby jako tako funkcjonować. Po 4 dniach byłam w stanie zrobić kilka kroków. Do tego miałam dren przez który spływał mi z brzucha płyn- nawet pół litra dziennie. I potworne nudności przez kilka dni- nic nie jadłam. Na szczęście Dzidzia przetrwała to wszystko i na razie jest dobrze. Mam nadzieję, że do końca ciąży będzie cisza i spokój! Teraz głównie leże albo siedze, ewentualnie mały spacerek jak jest ciepło.

myszata992 (offline)

19-05-2015 12:10:20

Zdzieszowice
hej Monia to nieciekawie.. ale dobrze, ze wszystko dobrze sie skonczylo, no i ze dzidzia ma sie dobrze. duzo zdrowka Ci zycze smiling smiley kurcze jak tak czytam o problemach niektorych dziewczyn, to dziekuje Bogu, ze ze mna i maluchem wszystko ok, a zreszta zobaczymy co dzis powie moja gin.... juz powoli sie szykuje na wizyte i w dodatku pije melise bo az mi sie rece trzesa :p

Gosia100 (offline)

19-05-2015 12:10:41

Szczecin
Monia jesteś dzielna!!! Trzymam za Was kciuki! Po takiej przygodzie, możesz być pewna, że masz silnego malucha smiling smiley już teraz nie może Was spotkać nic złego. Koniecznie dużo odpoczywaj! I myśl pozytywnie smiling smiley !

justa86 (offline)

19-05-2015 13:05:53

Jutrzkowice
Monia jesteś hardkorem. Twój maluszek musi być naprawdę bardzo silny.

myszata992 (offline)

19-05-2015 15:34:51

Zdzieszowice
hej dziewczyny! jestem juz po smiling smiley jestem taka szczesliwa, dodalabym foto, ale moj R ukradl mi i wlozyl sobie do portfela smiling smiley otoz termin gin liczy mi od OM, mam na 8 grudnia wiec bez zmian, karta zalozona, malenstwo mierzy juz 5,21 cm i serduszko slyszalam, tętno 165 ! mialam usg dopochwowe i przez brzuszek, wyniki cytologii ok, tylko z krwia u mnie troszke gorzej- anemia... dostalam witaminki pregna plus, ale troche drogo mnie wyszly.. musze znalezc jakis zamiennik.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-05-19 15:48 przez myszata992.

myszata992 (offline)

19-05-2015 19:31:18

Zdzieszowice
sadzicie, ze jest duzy? :p dzisiaj mi wypada 11 tydzien, bo tamten suwaczek mi zle wskazywal i wychodzi, ze mialysmy z Ania wizyte w tym samym momencie ciazy i faktycznie moj jest troche wiekszy :p

Wymieklam gdy zobaczylam jak malenstwo machalo obiema raczkami i fikolki odstawialo smiling smiley gin cos wspominala, ze jest duzy, ale jakos mi to umknelo ;p

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-05-19 20:47 przez myszata992.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5977, Posty: 1487958, Użytkownicy: 73624.
Ostatnio dołączył/a justis.

Statystyki tego forum
Wątki: 832, Posty: 147773.