Aktualnie starające się o dzidzie ..winking smiley

Wysłane przez marcelina1990 

volara (offline)

08-10-2012 12:30:57

Kobyłka
Fresilla trzymam kciuki za to by się udalo.
Pozdrawiam.

[link widoczny po zalogowaniu]

[link widoczny po zalogowaniu][link widoczny po zalogowaniu]

25Moni25 (offline)

08-10-2012 23:44:26

Mikołów
U mnie 40 dc i dalej nic. Ani okresu ani dwóch kreseksad smiley W środę idę do gina bo już sama nie wiem o co chodzi sad smiley Może on coś dojrzy

fresilla (offline)

09-10-2012 10:10:49

Gdańsk
25Moni25 no faktycznie masz zagadkę. W 40 dniu cyklu to już okres powinien być a jak nie to dwie kreski chociaż. A betę powtarzałaś czy tylko ten raz? Trzymam mocno kciuki za Ciebie oby jednak były te dwie kreseczki i czekam na wieści po wizycie smiling smiley
A ja czekam dalej....jeszcze tydzień....

[link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu]

[link widoczny po zalogowaniu] Mój Aniołek [*]24.06.2012

kaarolinaa246 (offline)

10-10-2012 13:12:37

Witam smiling smiley Jestem tutaj nowa smiling smiley Również z mężem staramy się o dziecko. Zaczęliśmy we wrześniu, ale niestety nie było dwóch kreseczek sad smiley Teraz czekam na miesiączkę, która mam nadzieje że nie nadejdzie smiling smiley Pozdrawiam i Gratuluję tym które zobaczyły upragnione dwie kreseczki smiling smiley

25Moni25 (offline)

10-10-2012 16:30:03

Mikołów
No to dziewczyny informuję, że niestety nie udało się nam w tym miesiącu. W ciązy nie jestem. Dostałam dzisiaj tabletki na wywołanie miesiączki bo niestety z tego co widział gin żeby sama przyszła to musiałabym poczekał jeszcze dość dlugo. Teraz będe miała monitorowany cykl i zobaczymy co nam z tego wyjdzie.
Trzymam za Was kciuki. No i oczywiście jestem z Wami nadal

kaarolinaa246 (offline)

10-10-2012 16:37:56

25Moni25 Ale co było przyczyną zatrzymania miesiączki ?

25Moni25 (offline)

10-10-2012 19:09:26

Mikołów
Ja zawsze mialam nieregularne cykle i teraz po ciązy to znowu wylazło. Zresztą u mnie dużo się teraz dzieje, trochę dodatkowego stresu i chyba się to odbiło na moim ogzanizmie. Mam nadzieję, że w tym miesiącu się uda.

kaarolinaa246 (offline)

10-10-2012 19:54:02

25Moni25 Pamiętam moją znajomą miała nieregularne @, brała tabletki i nagle zatrzymała się jej @ na prawie 7 lat chodziła po lekarzach próbowała różnych sposobów i już nie pamiętam kto lub skąd się o tym dowiedziała, ale jadła cały czas bardzo tłuste ryby i po jakimś czasie miesiączka powróciła. Wiem że się nie poddała smiling smiley

kami83 (offline)

11-10-2012 10:34:26

kielce
Kaarolinaa246 rzeczywiście masz rację,odpowiednia dieta w tym przypadku może zdziałać cuda. Ja chyba też muszę swoją dietę zmodyfikowaćwinking smiley
Moni powodzenia Ci życzę i trzymam kciuki!
ja czekam na @ bo brzuch mnie dziś bardzo boli, więc raczej nie mam co liczyć że się udało. Może następnym razem się uda, albo jeszcze następnym... smiling smiley
Daję sobie czas do końca roku, jak się nie uda, to śmigam do gina

alex30 (offline)

11-10-2012 13:10:13

Łódź
kami a ile ty sie juz starasz?smiling smiley
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 6019, Posty: 1574126, Użytkownicy: 73678.
Ostatnio dołączył/a Pinuka.

Statystyki tego forum
Wątki: 368, Posty: 114753.