Brak okresu

Wysłane przez Malgola 

Malgola (offline)

01-04-2019 16:51:36

Mysłowice
Witam dziewczyny. Spóźnia mi sie okres 2 dni. W dni plodne staralismy sie o dziecko. Bylo to 16.03. Mam cykle 24 dniowe. Jestem 16 dni po stosunku. Zrobilam trzy testy kazdy negatywny. Czuje steaszny bol piersi i kłucie jajników z jednej storony po chwili z drugiej. Nie wiem co jest grane. Mam 37 lat i strsuje sie Bo skoro testy negatywny dlaczego okres sie spóźnia.

Helenka88 (offline)

13-05-2019 09:20:32

Michałówka
Wahania hormonalne, choroba, niedobory i stres oraz wiele innych czynników, które bezpośrednio i pośrednio wpływają na miesiączkowanie. Ja jestem również po 30-tce i od razu jak pomyślałam o dziecku to zaczęłam monitorować sobie swoje dni płodne, poprzez stronę naturalnaplodnosc kupiłam sobie komputer cyklu myway. Na razie za mną 1 cykl.

Beatriz32 (offline)

20-05-2019 21:06:43

Pruślin
Ja już to urządzenie stosuje dłuższy czas i świetnie mi się sprawdziło. Cyclotest MyWay jest naprawdę dobrym komputerem cyklu. Dwa dni spóźnienia okresu to jeszcze nie jest jakoś dużo, ale jakby dłużej miesiączka się nie pojawiła udaj się do ginekologa. Nie stresuj się smiling smiley Bo nawet przez stres organizm robi, nam fochy smiling smiley

Barbara70 (offline)

02-07-2019 10:18:35

Łysa Góra
Monitoring za pomocą komputera cyklu myway uważam za bardzo dobry pomysł, sama używam i jeszcze mnie nie zawiódł, a stres jak wiadomo nie pomaga w równowadze hormonalnej winking smiley
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5844, Posty: 1447379, Użytkownicy: 73590.
Ostatnio dołączył/a EtatowaMama.

Statystyki tego forum
Wątki: 367, Posty: 114667.