Witam.
Czy któraś z Was używała tabletki MioVelia Nac przy staraniach z pcos? Jesli tak to czy którejś pomogły? Będę wdzięczna za informację. Pozdrawiam
Jeśli masz PCOS i nieregularne cykle to ja ci polecam sprawdzone urządzenie do monitorowania jajeczkowania, np komputer cyklu myway, który wyznacza dni płodne na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego. Możesz go kupić na stronie sklepu naturalnaplodnosc.
Tak mam pcos, cykle mam regularne właśnie odkąd schudłam tzn od grudnia są miesiąc w miesiąc .
Ale sprawdzę to urządzenie. Dziękuję bardzo za odpowiedź
Cześć Mikii321, też trafiłam tu w poszukiwaniu informacji na temat miovelii. Biorę od kilku dni saszetki i tabletki. I od razu jeden jajnik zaczął mnie pobolewać. Miałam nawet plamienie. Ale biorę dalej i teraz nic nie czuję. Mam nadzieję, że to norma :-)
Hej , mam pcos rok starań 3 cykle bezowulacyjne, teraz 4 z clo i miovelia 30 saszetek i kapsułek . Na monit dwa pecherzyki i owulacja. Teraz czekam na wyniki testu ciążowego. 7 dni
Moja siostra stosowałam inofem oraz kontrolowała swoje dni płodne za pomocą komputera cyklu myway, który bardzo skutecznie i w prosty sposób jej pomógł. Komputer myway na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego wyznaczał jej dni kiedy najlepiej współżyć. Komputer kupiła na stronie naturalnaplodnosc.