Avis ja myślę, ze strata tez coś w Szymonie ruszyla, bo nie miec to nie wiesz jakie to uczucie jak juz jest... trzymam kciuki :*
Elske ja tez farbowalam jakos 2 tyg przed porodem, w sensie, przed pobytem w szpitalu ale urodzilam wcześniej wiec 2 tygodnie
Zabka jeszcze raz wszystkiego co najlepsze :*
Kokosek jeszcze pare tygodni i bedziecie jedzenie polykac, ja juz nie pamietam jak to zjesc cos cieplego, albo napic sie gorącej herbaty xD swoją drogą Jaga ma detektor, jak tylko zaczynam sobie robic jedzenie to zaczyna wyc...
My dzisiaj mialysmy pierwsza wycieczke autobusem i tramwajem... zadzwonila do mnie Pani z UM ze dalam jej zaswiadczenie o dochodach za I kwartal 2016 a ona potrzebuje tylko za luty i zebym jej to jeszcze dzisiaj dowiozla bo jak zloze do 10 to pod koniec miesiaca dostane becikowe. Maz wzial auto, siostra akurat z Korkiem u lekarza (paskudnie jej wychodzi 3 dolna az dziaslo pękło prawie na pol) wiec czy tam czy tak ubralam dziecko cieplo, dolozylam watoliny do spiworka i jedziemy. Nie chce mi sie nawet wypowiadac o tym, ze nikt Ci nie pomoze z wozkiem ani nie zrobi miejsca tam gdzie maja parkowac wozki... w kazdym razie nasz klejnot MOPSu sobie pojezdzil
A no i ważyłam Jage, 5,300 kg a ja mam jeszcze paczke pampersow 2, paczke dada 2, paczke toujours 2 i paczke babydream 2, a rozmiar 2 to 3-6 kg...
[link widoczny po zalogowaniu]
[link widoczny po zalogowaniu]