Cześć dziewczyny!
Mam na imię Ula. Od 1,5 roku staram się o drugie dziecko. Jestem po dwóch operacjach usunięcia torbieli jajnika. W wyniku pierwszej operacji straciłam jeden jajnik. Mam macicę podwójną-taka moja uroda

Mam już córeczkę Lilę która w tym roku skończy 4 latka. Jest naszym cudem

Przez dłuższy czas byłam na forum dla starających się. Od jakiegoś czasu nie miałam weny by pisać, bo nie było o czym. Każda z nas marzy o dwóch kreseczkach. Każda ma swój czas. Szczerze to brakowało mi forum dla kobiet które z jakichś przyczyn starają się już conajmniej rok. Jak to piszą, po roku bezowocnych starań można zacząć się martwić

Fajnie jest być na forum, ale nikt tak nie zrozumie kobiety która stara się już dłuższy czas jak ta która ma podobnie. Bo jak ma się czuć dziewczyna która stara się 3 lata, jest na forum wśród dziewczyn z problemami i takimi które zaczęły się starać i które po 2 do 6 miesięcy zachodzą w ciążę. A które potem piszą(z dobrej woli oczywiście) "nie martw się i ty ujrzysz dwie kreski". Tak więc podsumowując zapraszam dziewczyny które przekroczyły rok starań i wciąż czekają na pozytywny test. Może Madzik, Megi, Luna - zaglądacie tu jeszcze i się przyłączycie do mnie. Brakowało mi Was i myślę o każdej z Was ciepło
Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2015-04-20 21:03 przez mika31.