Witam wszystkich. Jestem nowa na portalu. Zalogowałam sie bo moj 11 miesieczny synek zachorował na zapalenie krtani.8grudnia doszlo juz do tego ze wyladowalismy w szpitalu a po trzech dniach stwierdzili lekarze ze jest juz wszystko ok i mozemy isc do domu. przez jakis czas bylo wszystko dobrze az do dzisiaj, znowu szczekajacy kaszel,goraczzka. i nie wiem co mam robic. Moze ktos mi podpowie
Witam Cię i wiem doskonale co przezywasz, ja na początek radzę ci przeczytać moja wypowiedz na 2 stronie, a następnie na 3 stronie wypowiedź NatusiaIJudka z Rudy Śląskiej.
Pozdrawiam cieplutko w te mroźne dni wszystkie mamy i pamiętajcie nie grzejcie w nocy za mocno, bo "krtanie" naszych maluszków tego nie lubią i nawilżacz i jeszcze raz nawilżacz.
Witam Gdanszczanka! Chciałam Ci serdecznie podziękować za dobre rady. Mój Aniołek jest już zdrowy i mam nadzieję że już nie będziemy mieli takich problemów. Pozdrawiam gorąco!!!!
Witam drogie mamy Z okazji nowego roku chciałam życzyć wszystkim dużo , dużo zdrówka! U nas mamy na razie spokój z krtanią ale złapała nas infekcja oka i chyba znowu będzie zapalenie zatok ! Robimy inhalacje z sody gdyż one też oczyszczają zatoki i stosujemy Sinupret w kroplach ale niestety te infekcje zatok często się powtarzają Jutro idziemy na wymaz z noska może czegoś więcej się dowiemy chociaż porzednie wymazy nic nie wykazały. Może ktoś zna jakieś domowe sposoby Proszę o radę!
Witam ponownie. Chciałam tylko napisać że moje maleństwo już od miesiąca odpukać nie choruje(odpukać). Lekarka nasza podała mi domowy sposób na syrop i już podaje Filipkowi go od właśnie miesiąca i kaszel minął jakby ręką odjął. Podaje ten syrop synkowi nawet wtedy gdy kaszlu nie ma
Zimka wystarczy główkę czosnku pokroić na mniejsze kawałki dodać szklankę zimnej przegotowanej wody,2 łyżki miodu i sok z jednej cytryny. Potem schowaj do lodówki na 1 dzień i gotowe.Możesz podawać syropek prosto z lodówki. Mam nadzieję że u Twojego malucha też tak zadziała jak u mojego. Powodzenia i pozdrawiam
Witam wszystkich!! 3 lutego poszłam ze swoim maleństwem do lekarza na szczepienie,podczas badania pani doktor stwierdziła że Mały ma zapalenie gardła no i nie można było zaszczepić dziecka. Trochę mnie to zdziwiło bo Filipek ani nie kaszlał ani nie miał kataru a to zapalenie niby już miał od tygodnia. Aja nie widziałam żadnych objawów tego zapalenia
Witam! Właśnie Filipek zakończył branie antybiotyku i za 2 tygodnie dopiero na kontrol. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Już się boję bo Mały jest strasznie podatny na zapalenie gardła aż strach wychodzić z nim na dworek żeby czegoś znowu nie załapał