co mysliscie o szczepionkach? Ja byłam przeciwna, ale jak zobaczyłam ta kampanię [link widoczny po zalogowaniu], to troche sie zaczelam zastanwiać jest z wulgarnymi lekarzami, ale sparwiła,że zaczełam myśleć o ty i nie daje mi to spokoju. Szczpicie swoje dzieci?
Ja byłem zaszczepiony w dzieciństwie na kilka najgroźniejszych chorób, i być może dzięki temu nie chorowałem. Na pewno warto szczepić dzieci, nawet gdy jest to nieobowiązkowe.
ja uważam, że szczepienia powinny być obowiązkowe niezależnie co się uważa... ;/ nie mamy wiedzy medycznej na wiele tematów, a z jakiegoś powodu każą się szczepić!
ja jeszcze nie urodziłam, ale też bedę szczepić na wszystko możliwe, byle tylko dziecko nie chorowało.
mam nadzieję, ze nic mu po szczepieniach nie bedzie? :/ bo wiele się słyszy teraz..
Właśnie wiele się słyszy o NOPach, ale wydaje mi się że to tylko taki szum medialny. Przecież my byliśmy szczepieni jako małe dzieci i większości z nas nic nie jest, a szczepionki wtedy zawierały rtęć i Bóg wie, co jeszcze. Szukam mam, które zaszczepiły na pneumokoki, bo ja jakoś się dopiero teraz ocknęłam z tym tematem, mimo że moje dziecko ma już 10 msc. Ktoś coś pomoże, podpowie? Drogie są te szczepionki?