naturalny dom dla alergika

Wysłane przez millaa 

millaa (offline)

03-03-2012 17:48:38

Szukam rzeczy które by pomogły mojemu maluchowi umilić życie w życiu codziennym. Niestety proszki kosmetyki które uzżywałam nie nadaja się dla niego. Stosowałam wszystkie te raklamowane, ale niestety nie nadaja się. Może możecie coś polecić coś np do prania. Ja będąc osoba dorosłą mam wrażenie że wszystkie tez rzeczy uczulalają również mnie.

jurti (offline)

05-03-2012 15:30:49

Poznań
Ja słyszałam, że kosmetyki i środki czystości Biały jeleń są dobre dla alergików, ale sama nie testowałam.

mamsynka (offline)

19-03-2012 11:23:09

Biały jeleń tak ale najlepiej ten z serii dla alergików - chyba niebieskie opakowania. A co w ogóle stosujesz? Chodzi ci o chemię domową czy kosmetyki? I na co dziecko jest uczulone? Rozumiem, że starsza nie jest alergikiem. Poszukaj produktów polecanych przez eko-mamusie. Ja skorzystałam z kilku zasad i powiem ci, że lepiej się czujemy jak jest mniej chemii w domu. A do prania... próbowałaś proszki dla alergików?

2o2_pl (offline)

31-07-2012 17:21:24

Warszawa
Spróbuj z tym Białym Jeleniem. Mają w ofercie proszki, mydła, płyny itd. Zadbaj o nawilżacze powietrza i inne antyalergiczne rzeczy. Sprawdź asortyment sklepu www.2o2.pl . Mają w ofercie dużo rzeczy, które mogą Wam pomóc smiling smiley

mamsynka (offline)

13-09-2012 11:28:11

Trochę po czasie, ale wypróbowałam kilka środków z Lily's Eco, troszkę droższe niż te z chemią ale zmniejszasz ilość chemii w domu więc się opłaca. Płyn do mycia podług i płyn do wc weszły już na stałe do naszego domu. Są też płyny do prania - całkiem nieźle piorą. Daj znać jak tam zmiany. A zapomniałam - orzechy piorące?

marlena09 (offline)

12-02-2020 13:35:45

Warszawa
Warto też mając alergika w domu pomyśleć o [link widoczny po zalogowaniu]
Na pewno warto zadbać równiez o to.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5835, Posty: 1445069, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 87, Posty: 1594.