Hej, podłączam się, ząbkowanie to zmora, u nas również.... jak ktoś ma jakieś pomysły to dawajcie, bo u nas póki co nic nie działa, gryzaczki, itp nie zdają egzaminu.
Witam,
mieliśmy ten sam problem w zeszłym roku, mały bardzo ciężko przechodził ząbkowanie więc szukaliśmy skutecznego i bezpiecznego środka. W aptece polecili nam żel kin baby. Bardzo pomógł polecamy.
no my też "przechodzimy" ząbkowanie kolejna nocka bez spania. A czy te żele o których piszecie nie zaszkodzą takiemu maleństwu? Nie są naszpikowane chemią czy jakimiś innymi paskudzstwami?
Witam! U nas też póki co egzamin jako tako zdawał denti baby, ale ostatnio obserwując jedną mamuśkę na instagramie poczytałam o tym kin baby żelu i chyba się skusimy i wypróbujemy ktoś go już stosował?
hej,u mojej siostry króluje od kilku miesięcy kin baby,ma truskawkowy smak i z tego co tam piszą nie zawiera chemicznych substancji,warto spróbować,czegoś co pomoże maleństwu,ona jest zadowolona z niego
Stary jak świat i sprawdzony Viburcol, bo świetnie radzi sobie ze stanami niepokoju u dzieci. Stosowałam jeden czopek na noc i dzięki temu córka przesypiała do rana.
Cześć Dziewczyny. Czy słyszałyście o smart termometrze dla niemowląt - takim który pokazuje temperaturę na aplikacji na telefonie??? Korzystał ktoś? Proszę o opinie, bo rozważam zakup dla mojej córeczki.