Prezent dla niemowlaka

Wysłane przez Twist 

Twist (offline)

11-09-2013 10:12:25

Podołek
Cześć, moja siostra za miesiąć urodzi swoje pierwsze dziecko (chłopiec) i planuję zakup jakiegoś prezentu dla malucha. Tutaj zwracam się do Was o pomoc przy jego wyborze, bowiem nie mam pojęcia na co się zdecydować.

Jako dumny wujek grinning smiley chciałbym kupić coś, co może małemu ułatwić życie i znalazłem takie różne maty dla niemowlaków:
[link widoczny po zalogowaniu]

Pytanie moje czy takie coś jest odpowiednie dla niemowlaka?
Za czym ewentualnie innym mógłbym się porozglądać? Sam nie mam dzieci więc jestem kompletnie zielony w tym temacie smiling smiley

Pozdrawiam.

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2013-09-11 10:13 przez Twist.

Mikado (offline)

24-09-2013 15:07:16

Warszawa
Mata edukacyjna jest jak najbardziej za, tych które prezentujesz nie znam, sama mam matę edukacyjną chicco, więc sobie porównaj, inne pomysły na prezenty to takie praktyczne rzeczy jak podgrzewacz do butelek, nawilżacz powietrza, wszystko zależy od budżetu. Poza tym gratuluję zostania wujkiem. smiling smiley

Twist (offline)

16-10-2013 08:13:52

Podołek
KupiłEm winking smiley Tą pierwszą, którą podałem jako przykłady.

Pozdrawiam.

dzidzia11 (offline)

20-08-2014 21:04:22

Myśle że mata jest dobra ale jescze np. można by było kupic jakies ładne ubranka, albo karuzele do łóżeczka, grzechotki itp.

franekk166 (offline)

21-08-2014 11:35:37

Błogocice
Taka mata to świetny prezent dla niemowlaka. Dziecko może na niej leżeć i źwiczyć różne partie mięcni, a pozatym może rozwijać zmysł dotyku i stymulować rozwój wzroku dzieciaka.

Kupiłem [link widoczny po zalogowaniu] , ale to musiały być solidne [link widoczny po zalogowaniu] na działki.

Zoe (offline)

25-08-2014 20:12:08

Łódź
Mata to super pomysł, z pewnością się przyda. Podobnie jak jakieś bujaczki, karuzele czy zabawki smiling smiley choć oczywiście dziecko na początku nie potrzebuje tego tak wiele. Zawsze możesz pomyśleć również o ubrankach, gryzaczkach na przyszłość, miękkich książeczkach. A może coś, co im ułatwi życie? Np. przewijak albo wanienka? Chyba, że już to mają smiling smiley
Możesz też poszukać [link widoczny po zalogowaniu] - znajdziesz tu wiele przydatnych rzeczy i artykułów dla maluchów smiling smiley

KarlBrand (offline)

29-08-2014 09:47:29

Koniuchy
Ja myślę,że zamiast zabawek lepiej kupić pieluszki i chusteczki nasączone.

Wiecie gdzie udzielają [link widoczny po zalogowaniu]? A czy [link widoczny po zalogowaniu] to ddobry pomysł na prezent?

katka (offline)

16-01-2015 10:55:29

U mnie można zakupić książeczki miękkie edukacyjne a zarówno jako zabawka do kąpieli, gryzienia, grzechotki itp i całą wyprawkę, szczegóły niżej.
Chciałabym zaprosić na zakupy w mojej firmie, mam wyprawki okołoporodowe dla mamy do szpitala, noworodka i niemowlaka oraz markowe kosmetyki w świetnych cenach bez marż sklepowych. Ceny wprost z serwisu Allegro. Mimo niskich cen i tak dodaję jeszcze gratisy...
Cała oferta na www.kosmed-hurt.pl poprzez mailowe zamówienie lub na OLX [link widoczny po zalogowaniu] lub na Allegro [link widoczny po zalogowaniu] Wszystko nowe i oryginalne, wystawiam paragony lub faktury. Bezpieczne zakupy. Polecam i zapraszam! A wszystkim przyszłym mamo życzę szczęśliwego rozwiązania!

Klaraa (offline)

06-10-2015 22:36:13

Różyce
Myslę że fajnych preznetem mogą być nosiedełka, ja dostałam od koleżanki z maxi i jestem zachwycona bo maja grubę pasy które nie obciążają kręgosłupa, a maluszek jest cały czas blisko

AgaBT (offline)

07-03-2016 19:24:31

Warszawa
Kochane ja szyję kokony dla niemowlaków które idealnie nadają się na prezent smiling smiley
Zapraszam do oglądania i kupowania smiling smiley

Zmieniany 1 raz(y). Ostatnia zmiana 2016-03-07 19:25 przez AgaBT.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5891, Posty: 1462779, Użytkownicy: 73604.
Ostatnio dołączył/a dagula.

Statystyki tego forum
Wątki: 254, Posty: 2670.