Starania o dziecko

Wysłane przez madeline_2019 

madeline_2019 (offline)

17-02-2019 16:38:29

Rybnik
Hej. Jestem tu nowa. Czuje ze potrzebuje sie wygadac.. Kochane, w zeszlym roku w listopadzie straciłam swoje pierwsze dziecko. Byl to 7hbd.
Spoznia mi sie jeden dzień miesiaczka. No i jest blada kreska. Boje sie ze znowu cos pojdzie nie tak.. Tymbardziej ze nie czuje sie jakbym byla w ciazy. Na okres zreszta tez sie nie czuje. Czyli moje samopoczucie jest zupelnie normalne.
Pamietam, ze w pierwszej ciazy od razu miałam bolesne i powiekszone piersi. A teraz nic.
Wiem, że jest za szybko na wizyte u ginekologa..
Jest tu jakaś dusza która również straciła dziecko?

Pozdrawiam serdecznie

AGATA27_GORZOW (offline)

05-03-2019 12:57:49

Gorzów Wielkopolski
Hej kochana. Również należę do tych kobiet które mają swojego aniołka... Ja straciłam dziecko w sierpniu 2018 rok w 4 miesiącu ciąży: ( ...wiadomo,nigdy się z tym nie Pogodze ale nauczyłam się z tym żyć i mówię sobie że tak musiało być. Od 2 miesięcy staram się o dzidzie,jak narazie marnie winking smiley daj znać jak u Ciebie, co z tą blada kreską? Na mój babski rozum to pewnie fasolka smiling smiley sciskam

madeline_2019 (offline)

05-03-2019 13:03:02

Rybnik
Kreska zrobila sie ciemniejsza niz testowa. Bhcg roslo pieknie. Ale diagnoza zwalila mnie z nog... Puste jajo plodowe. Dzis ide na wizyte ale skonczy sie skierowaniem na zabieg. Lekarz powiedzial w zeszly czwartek ze pecherzyk wyglada na zdeformowany i pozapadany. Kazal czekaz az sie samo zacznie lub wlasnie jesli nie to przyjsc po skierowanie. No i dzis ten dzien..

AGATA27_GORZOW (offline)

05-03-2019 13:10:26

Gorzów Wielkopolski
Bardzo mi przykro...naprawdę: (
Dużo sił:*

Felicja88 (offline)

12-03-2019 11:44:21

Jatutów
Przy staraniach po poronieniu najważniejsze jest nie panikować i zachować spokój, który najlepiej wpływa przy wczesnej ciąży. Warto również podczas starań, monitorować dni płodne za pomocą sprawdzonego urządzenia np komputera cyklu myway. On wyznacza owulację na podstawie temperatury ciała, poziomu hormonu LH i jakości śluzu szyjkowego, ja podczas oczekiwania na dwie kreseczki używałam go i teraz każdemu polecam. Kupiłam go na stronie naturalnaplodnosc.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5836, Posty: 1445750, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 44, Posty: 386.