Książki od ósmego roku życia

Wysłane przez izabellamazurek 

izabellamazurek (offline)

21-05-2009 17:46:53

Klasyka zaprawiona dobrym humorem i książki, które poszerzają wiedzę o świecie i ludziach – to najlepsze kryteria przy wyborze literatury dla ośmiolatków.

czytaj więcej

grazyna (offline)

19-06-2009 13:07:38

„Ronja, córka zbójnika” Astrid Lindgren, jest dobra tak dla dziewczynek, jak i chłopców. Moi synowie świetnie się przy niej bawili. Po pierwsze są tam jednak zbójnicy, a po drugie Birk jest chłopcem, który świetnie sobie radzi w samodzielnym życiu z Ronią w lesie, dokąd się wyprowadzili od zwaśnionych ze sobą rodziców - szefów dwóch zwalczających się band zbójnickich.

limonka (offline)

08-01-2010 12:08:33

smiling smiley "Mikołajki" Goscinnego są cudowne. Myślę jednak, ze mogą się spodobać również dziewczynkom. Wszystkie pięć są zabawne a ośmiolatek już spokojnie będzie wyczuwał humor w nich zawarty.

boom (offline)

11-01-2010 11:44:16

Mówiąc "wszystkie pięć" masz na myśli jak mniemam te stare, kwadratowe książeczki, tak?smiling smiley Bo generalnie, łącznie z tymi wszystkimi "nowymi" i "nieznanymi", które wychodzą do dziś, a których ja już nie kupuję, to jest tego znacznie więcej... Ale jak dla mnie, to te najstarsze były zdecydowanie najlepsze i najbardziej godne uwagiwinking smiley Też je uwielbiam!

biberka (offline)

03-11-2010 10:06:27

Moje dziecko ma dużo różnych książek, jak chce mu kupić nową to zaglądam do sklepu e-inspracje.pl i gotowe. Z książeczki "Księga eksperymentów. 50 najciekawszych doświadczeń." jestem bardzo zadowolona. Cieszy mnie jak dziecko chętnie sięga po nią.

MamaHimka (offline)

29-12-2020 20:03:54

Czerwony Most
Moje dzieci uwielbiają książki. Jak chcę im kupić coś nowego wchodzę na stronę www.wydawnictwomd.pl i tam robię zakupy w bardzo dobrych cenach. Ostatnio kupiliśmy zestaw kolorowanek notesowych i malowanek sportowych z naklejkami.
Dla maluchów polecam Orkiestra słonika i Alarm w zagrodzie, dla nieco starszych dzieci książki edukacyjne Morskie cyferki, Misie urwisie, serię Zabawa z bajką
Na stronie znajdziecie cały wachlarz przepieknych propozycji książkowych dla dzieci w różnym wieku.

Zaczytana (offline)

26-08-2021 07:35:03

Kielce
Moje dzieci uwielbiają książki. Jak chcę im kupić coś nowego wchodzę na stronę www.wydawnictwomd.pl i tam robię zakupy w bardzo dobrych cenach.
Dla maluchów polecam Orkiestra słonika i Alarm w zagrodzie, dla nieco starszych dzieci książki edukacyjne Morskie cyferki, Misie urwisie, serię Zabawa z bajką czy Nauka cyferek.
Na stronie znajdziecie cały wachlarz przepięknych propozycji książkowych dla dzieci w różnym wieku.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5984, Posty: 1490694, Użytkownicy: 73628.
Ostatnio dołączył/a Mags1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 75, Posty: 47584.