Pokój pierwszoklasisty

Wysłane przez renatabaranska 

renatabaranska (offline)

22-04-2009 18:37:41

Własny pokój albo kąt zwiększa samodzielność dziecka, ułatwia mu koncentrację, zachęca do nauki i rozwijania zainteresowań. Najlepiej urządzać go razem z dzieckiem. Decydowanie o swoim pokoju doda mu pewności siebie, pomoże rozwijać kreatywność i zdolność abstrakcyjnego myślenia.

czytaj więcej

joana13 (offline)

10-07-2009 23:23:31

JASTRZĘBIE ZDRÓJ
te pokoiki są prześliczne , a czy Ktoś z Was drodzy forowicze wie gdzie te mebelki można zakupić

mam_3_stonki (offline)

21-06-2013 19:10:48

Warszawa
z meblami to zawsze jest problem bo dobierzesz je na 3-4 lata a potem dziecko jak urośnie to trzeba zmieniać ... jak z samochodem smiling smiley

JustynaM (offline)

06-11-2018 15:57:54

Warszawa
Polecam meble z Nizio Home, [link widoczny po zalogowaniu] polski producent, przepięknych mebli drewnianych! Dla starszego syna zamówiliśmy mebel, łózko na górze, a pod spodem biurko, fajnie, że można dostosować mebel do swoich potrzebgrinning smiley A wykonanie solidne i estetyczne!

agakowal (offline)

19-11-2018 22:24:59

Wrocław
Ważne aby meble były praktyczne i wygodne. Polecam meble Miki biurko i łóżko do tego można dobrać szafę lub komodę, dostępne są na [link widoczny po zalogowaniu]

beatalisek (offline)

04-01-2019 13:10:11

Kamczatka
Ekstra aranżacje. Jestem właśnie na etapie urządzania pokoju dla 5-latka oraz 13-latka, naszym dodatkowym problemem są skosy dzieck ona rowerku
Ciekawy wpis odnośnie pokoju młodzieżowego znalazłam na blogu [link widoczny po zalogowaniu] może któreś mamie się przyda smiling smiley
m

MatkaKasia (offline)

26-02-2019 18:52:21

Kraków
W dzisiejszych czasach kiedy dostęp jest do wielu zabawek i dzieciaki mają dostęp praktycznie do wszytskiego to nieźle można się natrudzić aby kupić coś co nie będzie leżało w kącie po dwóch godzinach. Starszy syn ma 3,5 roku i tak jak Dziubala pisze trzeba zabawki dostosować do wieku. Klockami budujemy namiętnie od początku, tak samo jak tory z ikei. teraz powoli wprowadzam gry planszowe i gramy w warcaby ( oczywiście zasad jeszcze nie ogarnia do końca,ale już jest lepiej i tak ) nasz ostatni hit to [link widoczny po zalogowaniu] wiecie ile radości ma z tego syn? smiling smiley a zwłaszcza jak trafi dla mnie bomba, bo ćwiczy koordynację oko - ręka i celność smiling smiley nie kosztuje majątku a u nas sprawdza się rewelacyjnie smiling smiley rośnie mi mały Tiger Woods ;p

Babiloon (offline)

24-05-2019 20:29:09

Jastrzębie-Zdrój
No fajnie się to czyta MatkaKasia, ale mnóstwo pieniędzy na takie zabawki chyba idzie? Może lepiej na jakąś wycieczkę pójść? A co do pokoju, to kupiłam ostatnio meble w sklepie [link widoczny po zalogowaniu] dla syna i jest zadowolony. smiling smiley

polamaczek (offline)

12-07-2019 12:58:48

Osiniec
Ja też jestem zdania, że nie ma co kupować nie wiadomo ile zabawek, potem sami fundujemy sobie w domu góry walającego się plastiku. Lepiej kupować takie rzeczy jak zabawki w sposób przemyślany, ja np bardzo lubię te z drewna. Staram się teżkupować dzieciom zabawki edukacyjne, bardzo fajne znalazłam tutaj [link widoczny po zalogowaniu], warto zajrzeć smiling smiley

beatalisek (offline)

07-01-2020 10:35:33

Kamczatka
Może coś takiego, jak na tej inspiracji, się dobrze sprawdzi. Mi bardzo podoba się ten stolik oraz komoda.
[link widoczny po zalogowaniu]
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5836, Posty: 1445540, Użytkownicy: 73585.
Ostatnio dołączył/a Olivia1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 75, Posty: 43091.