Znikające fotografie

Wysłane przez ewakozakiewicz 

ewakozakiewicz (offline)

05-03-2009 14:46:21

Fotografie pierwszych kroków naszych dzieci przetrwają tylko wtedy, jeśli nowoczesne cyfrowe karty pamięci zamienimy na tradycyjne odbitki fotograficzne.

czytaj więcej

karlita (offline)

17-12-2009 16:35:04

Lublin
racja nie ma to jak piękny album z tradycyjnymi zdjęciami smiling smiley jednak jak w erze aparatu cyfrowego gzie można robić setki zdjęć dziennie winking smiley wybrać te najładniejsze winking smiley

bardzo dobrym rozwiązaniem są też albumy internetowe smiling smiley gdzie można przesłać swoje zdjęcia i udostępniać je np rodzinie smiling smiley

ZAGŁOSUJ NA BRZUSZEK [ebobas.pl] ORAZ [ebobas.pl]
[link widoczny po zalogowaniu]

edzia23 (offline)

14-01-2010 22:00:32

czeladź
Ja również jestem zwolenniczką tradycyjnych zdięć radość
Mamy założony album internetowy ale tylko na potrzeby przesłania foteczek do wywołania ;o)
Zgdzam się też z karlitą,że problem jest ogromny kiedy trzeba wybrać te najśliczniejszeradość
A szczególny urok(moim zdaniem) mają czarno-białe zdięcia-są zaczarowane Mr. Green

erka (offline)

15-01-2010 08:35:12

International
Tak. My też wywołujemy. Grozą mi wieje jak pomyślę, ze mogły by mi przepaść te przepiękne zdjęcia Kluseczek. Wywołujemy ok 20-50 zdjęć z każdego miesiaca odkąd Kluseczki się urodzily. Fakt - to mało, ale lepsze to niż nic....

...

edzia23 (offline)

15-01-2010 12:03:19

czeladź
Erkato wcale nie mało radość Z perspektywy kilku miesięcy to naprawdę bardzo dużo foteczek radość
My też wywołujemy podobną ilość zdięć bo ok 140 na 2 miesiące radość śmieją się ze mnie ,że jak dalej tak pójdzie to potrzebny mi będzie regał na same albumy radość no ale nie sposób się powstrzymać uśmiech Przecież każdego dnia nasze pociechy zmieniają się-i chciało by się wszystko to mieć utrwalone radość

Pozdrawiamy ;o)

martynka002 (offline)

09-12-2014 11:46:34

my mamy pełno już zdjęc a córka ma dopiero pona 2 tyg. więc boje się pomysleć co będzie dalej. Ale pamiątke trzeba mieć, by móc później do nich wrócić

donnavito (offline)

16-01-2015 00:45:39

Iława
Ja mam zamiar zrobić fotoksiązkę, na razie trzymam zdjęcia i na komputerze i ciągle na karcie pamięci dla pewności, ze nie znikną.

moniaijulka (offline)

05-02-2015 00:05:39

Nowe
Córcia ma niecałe 3 mies. i na razie 2 razy wywoływałam zdjęcia. Trzymam na laptopie i dysku przenośnym, bo już raz nam laptop odwalił cyrk i się fotki skasowały :/ Mam 4 albumy w domku, 2 czekają na zapełnienie smiling smiley to jest super pamiątka oglądać wywołane zdjęcia

mikaa997 (offline)

18-02-2015 10:45:15

Wrocław
Cieszę się że są cyfrówki bo można robić dużo zdjęć ale też zawsze wywołuję te wybrane. Chętniej oglądam album niż pliki w komputerze

Modzelka8 (offline)

18-02-2015 21:59:56

Biała Piska
Dobrze raz na jakiś czas wywołać zdjęcia, chociaż ja jak wybieram zdjęcia synka do wywołania to mam straszny dylemat bo podoba mi się każde i w rezultacie wywołuję zawsze oszałamiającą ilość zdjęć, których nie mam już gdzie umieszczać smiling smiley

mikaa997 (offline)

27-02-2015 14:59:49

Wrocław
Musisz pomóc partnera o pomoc winking smiley Ja zawsze tak robię i mąż jakoś bez problemu potrafi powiedzieć że dwa zdjęcia są prawie identyczne albo że jedno jest lepsze od drugiego. Ja również najchętniej wywołałabym wszystkie winking smiley

Doris85 (offline)

03-04-2015 10:04:56

Świecie
Oprocz cyfrowego zapisu fotografii fajnym rozwiazaniem sa fotoksiazki. W prosty sposob mozna dokonac selekcji zdjec - np. Przygotowania do powitania, pierwsze miesiace zycia, pierwsze wakacje itp. Nie jest to duzy koszt, a daje jednoczesnie mnostwo radosci przy wybieraniu zdjec i tworzeniu albumu.

Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5892, Posty: 1463300, Użytkownicy: 73604.
Ostatnio dołączył/a dagula.

Statystyki tego forum
Wątki: 219, Posty: 11550.