Jaki wózek 3w1 ?

Wysłane przez ewelkazz 

ewelkazz (offline)

25-03-2020 17:08:45

Wrocław
Hej winking smiley w lipcu rodzę córę ! zastanawiam się jaki wózek wybrać, może któraś z was pomoże w wyborze. Chodzi mi o wersje terenowe tongue sticking out smiley Zastanawiałam się nad x-move. Czy ktoś posiada ? jak wygląda użytkowanie nosidełka z ich firmy ? fajne?bezpieczne ? dajcie znać jak u Was się sprawdza winking smiley

Kamillkaa89 (offline)

26-03-2020 15:22:59

Częstochowa
Cześć, super, ja też chętnie dowiem się co sądzicie o X-Move, przeprowadzam się niedługo poza miasto i szukam wózka na trudniejsze drogi. Termin porodu w wakacje, wiec pewnie od razu będziemy spacerować.Czytałam trochę o tym modelu, widziałam, że teraz wprowadzili dodatkowe odblaski na kółkach, dla mnie super ważna opcja!waga wózka trochę duża, ale będę mieszkać w domku, więc może nie wpłynie to na komfort użytkowaniasmiling smiley

marikosta (offline)

26-03-2020 15:47:44

Kraków
Ja miałam X-Move dla synka 3 lata temu i bylam bardzo zadowolona, teraz użytkuje go moja siostra i wcale nie chce oddac :-D Teraz jestem w ciąży i zastanawiam sie czy do niego nie wrócić, teraz na stronie X-lander jest nowy Move i przyznam szczerze, że te kolory mi się lepiej podobają a szczególnie szary. Zastanawiałam się nad zmianą na inny model i markę ale ciągle coś mi w nich nie pasuje, jak kosz duzy to znowy materiał na budce ekoskóra :-(, jak rama ładna to gondola jakaś taka jajkowata.....jak cena przystępna to znów jakość nie ta.....Przemyślę jeszcze sprawę, mam czas do czerwca około....kusi mnie Move, jak już będzie można wyjść to pojadę go obejrzeć do sklepu.

wolskaanit (offline)

26-03-2020 16:14:22

Nowa Wieś
Ja właśnie niedawno miałam ten sam problem, musiałam kupić wózek a nie ma jak jechać i obejrzeć .. Ale jak ogląądałam na stronie modele to sie okazało że mają prezentacje online na czas koronawirusa pomysł Umówiłam się z panem i pomógł wybrać model, pokazał wszystko elegancko i już mam od kilku dni x-pulsa smiling smiley także możesz wejść na strone i się umówić z nimi . Ja jestem zadowolona , fajnie że wychodzą na przeciw klientowi w trudnych czasach winking smiley

marikosta (offline)

01-04-2020 14:33:08

Kraków
Oooo, nie wiedziłam o prezentacjach online, w takim razie skorzystam, to dość fajna opcja w czasie kiedy nie moge i nie chce wychodzić, żeby sie nie narażać. Dzięki!

Kornelkaa (offline)

04-08-2020 21:36:32

Warszawa
Polecam wózek marki Anex model m/type, który jest nowoczesnym wózkiem głęboko-spacerowym wykonany z najwyższej jakości materiałów ekologicznych, zaprojektowany z myślą o bezpieczeństwie i wysokim komforcie dla maluszka oraz rodziców. Posiada lekką i kompaktową aluminiową ramę wyposażoną w dodatkowy system amortyzacji. Wózek jest w pełni bezpieczny dla dziecka
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5844, Posty: 1447609, Użytkownicy: 73590.
Ostatnio dołączył/a EtatowaMama.

Statystyki tego forum
Wątki: 280, Posty: 449.