Urodziłam 3 miesiące temu dwie śliczne córeczki - bliźniaczki Na razie tego szczęścia nam starczy i dlatego myślę już o stosowaniu antykoncepcji. Jaka jest najlepsza dla kobiet, które już urodziły?
Antykoncepcja po ciąży to chyba najlepsza taka, która nie zawali nas od razu hormonami, czyli na przykład Vines, które mają niską dawkę hormonów. Ja je biorę, ale oczywiście tylko dlatego,że nie karmiłam
Może wazektomia? twój organizm pewnie już sporo się namęczył na skutek stosowania wczesniejszych metod antykoncepcji. A wazektomia to dobre rozwiązanie dla par z dłuższym stażem, bo kobieta może odpocząć od tabletek anty czy wkładki
Myślę, że możesz zapytać swojego ginekologa o dobre tabletki antykoncepcyjne, na przykład Vixpo. Ja je biorę i jestem zadowolona, nie mam już problemów z PMS. Porozmawiaj ze specjalistą, on Ci na pewno doradzi w tej kwestii.
Cytuj bobikl Antykoncepcja po ciąży to chyba najlepsza taka, która nie zawali nas od razu hormonami, czyli na przykład Vines, które mają niską dawkę hormonów. Ja je biorę, ale oczywiście tylko dlatego,że nie karmiłam
Właśnie zaczynam brać te tabletki, cieszę się że masz pozytywne odczucia po ich stosowaniu, ja je dostałam głownie na bardzo obfite i bolesne miesiączki a działanie antykoncepcyjne to też spory plus jak dla mnie bo nie będę musiała myśleć już o prezerwatywach i stresować się że zaliczę wpadkę jak pęknie albo się zsunie