Konkurs na najlepiej prowadzone Książeczki Zdrowia Dziecka rozstrzygnięty

Wysłane przez ebobas 

ebobas (offline)

09-12-2010 22:57:41

Już wiemy, do kogo powędrują eBobasowe pendrive’y! Po trzech dniach liczenia wpisów i czytania Książeczek Zdrowia Dziecka możemy ogłosić listę tych, którzy w konkursie na najlepiej prowadzone KZD wygrali pendrive w kształcie smoczka.

czytaj więcej

agata19123 (offline)

10-12-2010 14:01:53

stare brynki
witam!!!! mam pytanko czyms sie rozni mojego dziecka ksiazeczka zdrowia od pozostalych??????? mam ponad 80 wpisow i to opisane. nie tak jak inne ksiazeczki ktore zostaly wyroznione.

[link widoczny po zalogowaniu]

agata19123 (offline)

10-12-2010 14:01:58

stare brynki
witam!!!! mam pytanko czyms sie rozni mojego dziecka ksiazeczka zdrowia od pozostalych??????? mam ponad 80 wpisow i to opisane. nie tak jak inne ksiazeczki ktore zostaly wyroznione.

agata19123 (offline)

10-12-2010 14:02:12

stare brynki

kasiag121 (offline)

10-12-2010 14:11:49

hmmm....Antosiowi też jest BARDZO smutnosad smiley No ale nie dla konkursu zakładałam tą KZD tylko dla mojego synka... wspaniała rzeczwinking smiley
Przykro...sad smiley

elejka (offline)

10-12-2010 14:25:26

PIŁA
kasiu to ja Ci napiszę na pocieszenie, że moim skromnym zdaniem Antosiowa KZD (a zwłaszcza pamiętnik) jest jedną z najlepszych smiling smiley
może jeszcze kiedyś będzie okazja, by zdobyła jakieś wyróżnienie smiling smiley

gratuluję nagrodzonym smiling smiley

[link widoczny po zalogowaniu] Szymek

Mikuś [link widoczny po zalogowaniu]

maria1980 (offline)

10-12-2010 18:48:31

Opolszczyzna
A ja się wcale nie gniewam,że książeczka mojej Dziuni nie została wyróżniona.Jury wybrało na pewno pięknie prowadzone książeczki zdrowia ,a po za tym takowy smoczek już należy do mnie,za sprawą wpisu w Kzd-więc kobiety bez załamki- z całą pewnością będzie jeszcze jakiś podobny konkurs z Kzd.W końcu one są wizytówką i oczkiem w głowie portalusmiling smiley

Oczywiście gratuluję wszystkim wygranym winking smiley

W naszym domu rządzą KOBIETY!!!
3 do 1 -PRZEGŁOSOWANEsmiling smiley

agata19123 (offline)

10-12-2010 21:44:00

stare brynki
gratuluje wszytskim

jowita (offline)

11-12-2010 12:26:46

Lublin
Ja też gratuluję wszystkim nagrodzonym książeczkomsmiling smiley
pozdrawiam Was smiling smiley

Fiodor Dostojewski

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.

ptysiowa_mama (offline)

12-12-2010 20:35:48

Warszawa
maria1980 myślę, że masz w 100 procentach rację, przewidując kolejny konkurs książeczkowy, a może nawet bardziej szczegółowo - pamiętnikowy. Redakcja już nad czymś takim myśli winking smiley

Jury wie, że część książeczkowiczów nie będzie zadowolona z werdyktu, no na tym to polega. Agata, kasiag - kilka miesięcy temu wasze wpisy zostały docenione w konkursie pamiętnikowym, wygrałyście dla dzieci zabawki. Zapewne będzie niejedna okazja do zawalczenia dobrze prowadzoną Książeczką. Bo, jak napisała maria my naprawdę traktujemy KZD jako wyjątkowe narzędzie portalowe winking smiley

agata19123 (offline)

13-12-2010 14:28:18

stare brynki
ptysiowa mama. mi nie o to chodzi kto wygral i czy ja w czyms wygralam. ta ksiazeczka jest dla mnie bardzo wazna i wpisy dalej robie. bo to jest bardzo fajna pamiatka!!smiling smiley ale nie rozumiem werdytktow nie tylko akurat w tym konkursie. jesli ksiaeczka mojej coreczki oceniona w najciekawszych ksizeczkach i mam tyle wpisow to nie czaje. inne obejrzalam ksiazeczki i nie dosc ze jest mniej wpisow to jeszcze jak dla mnie ciekawe.
a tak wogole to nie chodzi o inne uzytkowniczki tylko jury, ktore jest moim zdaniem nie sprawiedliwe!!
ale ksiazeczke bede dalej prowadzic, bo nie prowadzilam ja dla konkursu, a ze byl w tym konkurs to sie zglosila. i wyrazam swoje zdanie.

elejka (offline)

13-12-2010 15:52:08

PIŁA
agata ale przecież tu już kilka razy wszystko zostało wyjaśnione - zaliczono Cię (prawdopodobnie) do starych wyjadaczek/„utytułowanych laureatek” (wygrałaś już coś kiedyś dzięki Książeczce) i tym razem nie brano pod uwagę. marii nie brano, mnie nie brano, kasig i jowity też nie (pewnie można by było tak jeszcze wymieniać smiling smiley)
jeśli te konkursy mają zachęcać użytkowników do zakładania Książeczek to naprawdę dziwne by było w kółko nagradzać te same osoby smiling smiley
w końcu jeśli raz Książeczka została uznana za ciekawą, to kilka miesięcy później wciąż jest jedną z lepszych, nie trzeba tego podkreślać na każdym kroku smiling smiley

ja to w ogóle uważam, że powinien być nieustający konkurs książeczkowy (na Książeczkę miesiąca - tak jak jest na blogi i filmiki smiling smiley)

agata19123 (offline)

13-12-2010 17:44:02

stare brynki
elejka oczywiscie zgadzam sie z Toba.

jowita (offline)

13-12-2010 23:09:39

Lublin
Fajnie stać się ,,starą wyjadaczką" smiling smiley

Fiodor Dostojewski

Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje.

agata19123 (offline)

14-12-2010 08:29:55

stare brynki
SLUCHAJCIE DZIEWCZYNY NIE JESTEM STARA WYJADACZKA!!! ZA LEDWIE WYGRALAM JEDEN KONKURS!

jowita (offline)

14-12-2010 09:13:40

Lublin
Ja to napisałam o sobie smiling smiley W pozytywnym brzmieniu oczywiście! Każdy lubi być doceniony i nagrodzony. Agata19123-mam nadzieję,że przed Tobą i córeczką jeszcze lawina nagród!!!!

Fiodor Dostojewski

elejka (offline)

14-12-2010 10:50:37

PIŁA
rany agata, przepraszam że to napiszę, ale przy Tobie naprawdę ręce opadają. w każdym werdykcie coś Ci nie gra, próbowałam wyjaśnić na spokojnie, ale i tak trzeba się słówka uczepić przewracjący oczami

wygrałaś jeden konkurs, ale właśnie książeczkowy, co zaliczyło Cię do utytułowanych (mimo że z jednym tytułem smiling smiley)

oczywiście że to było w pozytywnym znaczeniu! też nie wygrałam jakiejś kosmicznej ilości konkursów, tak po prostu mi się napisało smiling smiley zaliczyłam Was do tej grupy, bo kojarzę Wasze nicki, Wasze Książeczki a większości wymienionych osób kompletnie nie smiling smiley
a może wcale nie byłyśmy brane pod uwagę - też jest taka opcja smiling smiley to już chyba lepiej mieć się za "starą wyjadaczkę" winking smiley

--
aha - i tak na wszelki wypadek, gdyby którejś się jeszcze moja wypowiedź nie podobała - nie, nie jesteście stare grinning smileytongue sticking out smiley

agata19123 (offline)

14-12-2010 13:31:57

stare brynki
hej. ja juz skonczylam temat w sprawie ksiazeczki. poprostu napisalam swoje zdanie i niechce tego juz komentowac. elejka myslam ze to napisalas w innym znaczeniusmiling smiley

morela41 (offline)

14-12-2010 15:42:24

białystok
Hej dziewczyny mam takie pytanie, znalazłam się na liście laureatów konkursu na ks. zdrowia i mam wysłać wypełniony załacznik na adres redakci, ale ja nigdzie nie widze adresu, jeżeli był by ktoś tak miły i mi go podał będę bardzo wdzięcznawinking smiley pozdrawiam wszystkie mamusie.

moniczkaMama (offline)

14-12-2010 16:27:11

dynia
morela41 ja też wygrałam tym konkursie, w ogóle po raz pierwszy w życiu cokolwiek wygrałam:0 dlatego strasznie się ciesze, a jeśli chodzi o adres do przesłania formularza to jest podany na dole strony w formularzu, tym, który dostałas na pocztę internetową. pozdrawiam i gratuluje pozostałymsmiling smiley

morela41 (offline)

14-12-2010 16:36:35

białystok
Ja też właśnie po raz pierwszy i wogóle byłam zaskoczona , bo nie zakładałam że wygram wogle nie myślałam o konkursie a o tym co moge tam wpisać i co bedzie miłym wspomnieniem kiedyś a czego nie bedę miała zapisanego w tej ks. zdrowia dziecka materialnej.
dziekuję i pozdrawiam.

morela41 (offline)

14-12-2010 16:37:01

białystok
Ja też właśnie po raz pierwszy i wogóle byłam zaskoczona , bo nie zakładałam że wygram wogle nie myślałam o konkursie a o tym co moge tam wpisać i co bedzie miłym wspomnieniem kiedyś a czego nie bedę miała zapisanego w tej ks. zdrowia dziecka materialnej.
dziekuję i pozdrawiam.

morela41 (offline)

14-12-2010 16:37:17

białystok
dziekuję i pozdrawiam.

8maj77 (offline)

15-12-2010 12:38:42

hajnówka
uwazam ze swietnie ze prowadzimy ksiazeczki zdrowia mam nadzieje ze bedziemy to robic nadal,ja napewno

ewaban (offline)

15-12-2010 21:02:21

Bielsko-Biała
witam serdecznie wszystkie zadowolone i niezadowolone ebobasowe mamusie smiling smiley
bardzo się cieszę bo ku mojemu zaskoczeniu znalazłam się wśród nagrodzonych a nie zamierzałam konkurować tutaj o jakieś nagrody i maila z wiadomością o konkursie na KZD zbagatelizowałam i po prostu wpisywałam jak dotychczas od czasu do czasu coś w książeczkę mojej Mai - tak dla siebie i dla niej... a tu miła niespodzianka - nagrodasmiling smiley
bardzo się cieszę- może rzeczywiście jury chce motywować mamy które nie angażują się w konkursy- więc rozumiem żal mam które myślały o konkursie, wypełniały książeczkę i liczyły na wygraną... a tu nic... no cóż tak bywa... życie smiling smiley
pozdrawiam gorąco...

justine24 (offline)

16-12-2010 23:57:21

Żyrardów
Ja też jestem strasznie zaskoczona,że znalazłam się wśród zwycięzców smiling smiley w ogóle się tego nie spodziewałam smiling smiley oczywiście KZD prowadzimy nadal starannie ,by uchwycić cudowne chwilę mojej Kruszynki smiling smiley

Serdecznie wszystkim gratuluję smiling smiley)))

"Życie co jakiś czas podaruje ci cudowną chwilę. Naciesz się nią"

maria1980 (offline)

20-12-2010 16:44:45

Opolszczyzna
morela41-formularz musisz wydrukować i przesłać pocztą na adres redakcji,na dole formularza jest adressmiling smiley

W naszym domu rządzą KOBIETY!!!
3 do 1 -PRZEGŁOSOWANEsmiling smiley

sandra1986 (offline)

31-12-2010 10:57:54

chorzów
Ja też znalazłam się wśród zwycięzców i jestem strasznie zaskoczona nigdy nic nie wygrałam dlatego tez bardzo się ciesze i dalej Przykładam sie do naszej książeczki Gratuluje wszystkim i Pozdrawiam
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5984, Posty: 1490684, Użytkownicy: 73628.
Ostatnio dołączył/a Mags1234.

Statystyki tego forum
Wątki: 502, Posty: 34764.