Ta strona używa cookie. Dowiedz się więcej o polityce cookies i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Nowe zasady wchodzące w życie 25 maja 2018. (więcej)
ebobas (offline) |
09-12-2010 22:57:41 |
|
Już wiemy, do kogo powędrują eBobasowe pendrive’y! Po trzech dniach liczenia wpisów i czytania Książeczek Zdrowia Dziecka możemy ogłosić listę tych, którzy w konkursie na najlepiej prowadzone KZD wygrali pendrive w kształcie smoczka.
czytaj więcej |
agata19123 (offline) |
10-12-2010 14:01:53 |
stare brynki |
witam!!!! mam pytanko czyms sie rozni mojego dziecka ksiazeczka zdrowia od pozostalych??????? mam ponad 80 wpisow i to opisane. nie tak jak inne ksiazeczki ktore zostaly wyroznione.
[link widoczny po zalogowaniu] |
agata19123 (offline) |
10-12-2010 14:01:58 |
stare brynki |
witam!!!! mam pytanko czyms sie rozni mojego dziecka ksiazeczka zdrowia od pozostalych??????? mam ponad 80 wpisow i to opisane. nie tak jak inne ksiazeczki ktore zostaly wyroznione.
agata19123 (offline) |
10-12-2010 14:02:12 |
stare brynki |
kasiag121 (offline) |
10-12-2010 14:11:49 |
|
hmmm....Antosiowi też jest BARDZO smutno
![]() ![]() Przykro... ![]() [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] |
elejka (offline) |
10-12-2010 14:25:26 |
PIŁA |
kasiu to ja Ci napiszę na pocieszenie, że moim skromnym zdaniem Antosiowa KZD (a zwłaszcza pamiętnik) jest jedną z najlepszych
![]() może jeszcze kiedyś będzie okazja, by zdobyła jakieś wyróżnienie ![]() gratuluję nagrodzonym ![]() [link widoczny po zalogowaniu] Szymek Mikuś [link widoczny po zalogowaniu] |
maria1980 (offline) |
10-12-2010 18:48:31 |
Opolszczyzna |
A ja się wcale nie gniewam,że książeczka mojej Dziuni nie została wyróżniona.Jury wybrało na pewno pięknie prowadzone książeczki zdrowia ,a po za tym takowy smoczek już należy do mnie,za sprawą wpisu w Kzd-więc kobiety bez załamki- z całą pewnością będzie jeszcze jakiś podobny konkurs z Kzd.W końcu one są wizytówką i oczkiem w głowie portalu
![]() Oczywiście gratuluję wszystkim wygranym ![]() W naszym domu rządzą KOBIETY!!! 3 do 1 -PRZEGŁOSOWANE ![]() |
agata19123 (offline) |
10-12-2010 21:44:00 |
stare brynki |
|
jowita (offline) |
11-12-2010 12:26:46 |
Lublin |
Ja też gratuluję wszystkim nagrodzonym książeczkom
![]() pozdrawiam Was ![]() [link widoczny po zalogowaniu] Fiodor Dostojewski Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje. |
ptysiowa_mama (offline) |
12-12-2010 20:35:48 |
Warszawa |
maria1980 myślę, że masz w 100 procentach rację, przewidując kolejny konkurs książeczkowy, a może nawet bardziej szczegółowo - pamiętnikowy. Redakcja już nad czymś takim myśli
![]() Jury wie, że część książeczkowiczów nie będzie zadowolona z werdyktu, no na tym to polega. Agata, kasiag - kilka miesięcy temu wasze wpisy zostały docenione w konkursie pamiętnikowym, wygrałyście dla dzieci zabawki. Zapewne będzie niejedna okazja do zawalczenia dobrze prowadzoną Książeczką. Bo, jak napisała maria my naprawdę traktujemy KZD jako wyjątkowe narzędzie portalowe ![]() |
agata19123 (offline) |
13-12-2010 14:28:18 |
stare brynki |
ptysiowa mama. mi nie o to chodzi kto wygral i czy ja w czyms wygralam. ta ksiazeczka jest dla mnie bardzo wazna i wpisy dalej robie. bo to jest bardzo fajna pamiatka!!
![]() a tak wogole to nie chodzi o inne uzytkowniczki tylko jury, ktore jest moim zdaniem nie sprawiedliwe!! ale ksiazeczke bede dalej prowadzic, bo nie prowadzilam ja dla konkursu, a ze byl w tym konkurs to sie zglosila. i wyrazam swoje zdanie. [link widoczny po zalogowaniu] |
elejka (offline) |
13-12-2010 15:52:08 |
PIŁA |
agata ale przecież tu już kilka razy wszystko zostało wyjaśnione - zaliczono Cię (prawdopodobnie) do starych wyjadaczek/„utytułowanych laureatek” (wygrałaś już coś kiedyś dzięki Książeczce) i tym razem nie brano pod uwagę. marii nie brano, mnie nie brano, kasig i jowity też nie (pewnie można by było tak jeszcze wymieniać
![]() jeśli te konkursy mają zachęcać użytkowników do zakładania Książeczek to naprawdę dziwne by było w kółko nagradzać te same osoby ![]() w końcu jeśli raz Książeczka została uznana za ciekawą, to kilka miesięcy później wciąż jest jedną z lepszych, nie trzeba tego podkreślać na każdym kroku ![]() ja to w ogóle uważam, że powinien być nieustający konkurs książeczkowy (na Książeczkę miesiąca - tak jak jest na blogi i filmiki ![]() [link widoczny po zalogowaniu] Szymek Mikuś [link widoczny po zalogowaniu] |
agata19123 (offline) |
13-12-2010 17:44:02 |
stare brynki |
|
jowita (offline) |
13-12-2010 23:09:39 |
Lublin |
Fajnie stać się ,,starą wyjadaczką"
![]() [link widoczny po zalogowaniu] Fiodor Dostojewski Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje. |
agata19123 (offline) |
14-12-2010 08:29:55 |
stare brynki |
SLUCHAJCIE DZIEWCZYNY NIE JESTEM STARA WYJADACZKA!!! ZA LEDWIE WYGRALAM JEDEN KONKURS!
jowita (offline) |
14-12-2010 09:13:40 |
Lublin |
Ja to napisałam o sobie
![]() [link widoczny po zalogowaniu] Fiodor Dostojewski Anioł nigdy nie upada. Diabeł upada tak nisko, że nigdy się nie podniesie. Człowiek upada i powstaje. |
elejka (offline) |
14-12-2010 10:50:37 |
PIŁA |
rany agata, przepraszam że to napiszę, ale przy Tobie naprawdę ręce opadają. w każdym werdykcie coś Ci nie gra, próbowałam wyjaśnić na spokojnie, ale i tak trzeba się słówka uczepić
![]() wygrałaś jeden konkurs, ale właśnie książeczkowy, co zaliczyło Cię do utytułowanych (mimo że z jednym tytułem ![]() oczywiście że to było w pozytywnym znaczeniu! też nie wygrałam jakiejś kosmicznej ilości konkursów, tak po prostu mi się napisało ![]() ![]() a może wcale nie byłyśmy brane pod uwagę - też jest taka opcja ![]() ![]() -- aha - i tak na wszelki wypadek, gdyby którejś się jeszcze moja wypowiedź nie podobała - nie, nie jesteście stare ![]() ![]() [link widoczny po zalogowaniu] Szymek Mikuś [link widoczny po zalogowaniu] |
agata19123 (offline) |
14-12-2010 13:31:57 |
stare brynki |
hej. ja juz skonczylam temat w sprawie ksiazeczki. poprostu napisalam swoje zdanie i niechce tego juz komentowac. elejka myslam ze to napisalas w innym znaczeniu
![]() [link widoczny po zalogowaniu] |
morela41 (offline) |
14-12-2010 15:42:24 |
białystok |
Hej dziewczyny mam takie pytanie, znalazłam się na liście laureatów konkursu na ks. zdrowia i mam wysłać wypełniony załacznik na adres redakci, ale ja nigdzie nie widze adresu, jeżeli był by ktoś tak miły i mi go podał będę bardzo wdzięczna
![]() |
moniczkaMama (offline) |
14-12-2010 16:27:11 |
dynia |
morela41 ja też wygrałam tym konkursie, w ogóle po raz pierwszy w życiu cokolwiek wygrałam:0 dlatego strasznie się ciesze, a jeśli chodzi o adres do przesłania formularza to jest podany na dole strony w formularzu, tym, który dostałas na pocztę internetową. pozdrawiam i gratuluje pozostałym
![]() |
morela41 (offline) |
14-12-2010 16:36:35 |
białystok |
Ja też właśnie po raz pierwszy i wogóle byłam zaskoczona , bo nie zakładałam że wygram wogle nie myślałam o konkursie a o tym co moge tam wpisać i co bedzie miłym wspomnieniem kiedyś a czego nie bedę miała zapisanego w tej ks. zdrowia dziecka materialnej.
dziekuję i pozdrawiam. |
morela41 (offline) |
14-12-2010 16:37:01 |
białystok |
Ja też właśnie po raz pierwszy i wogóle byłam zaskoczona , bo nie zakładałam że wygram wogle nie myślałam o konkursie a o tym co moge tam wpisać i co bedzie miłym wspomnieniem kiedyś a czego nie bedę miała zapisanego w tej ks. zdrowia dziecka materialnej.
dziekuję i pozdrawiam. |
morela41 (offline) |
14-12-2010 16:37:17 |
białystok |
dziekuję i pozdrawiam. |
8maj77 (offline) |
15-12-2010 12:38:42 |
hajnówka |
uwazam ze swietnie ze prowadzimy ksiazeczki zdrowia mam nadzieje ze bedziemy to robic nadal,ja napewno
|
ewaban (offline) |
15-12-2010 21:02:21 |
Bielsko-Biała |
witam serdecznie wszystkie zadowolone i niezadowolone ebobasowe mamusie
![]() bardzo się cieszę bo ku mojemu zaskoczeniu znalazłam się wśród nagrodzonych a nie zamierzałam konkurować tutaj o jakieś nagrody i maila z wiadomością o konkursie na KZD zbagatelizowałam i po prostu wpisywałam jak dotychczas od czasu do czasu coś w książeczkę mojej Mai - tak dla siebie i dla niej... a tu miła niespodzianka - nagroda ![]() bardzo się cieszę- może rzeczywiście jury chce motywować mamy które nie angażują się w konkursy- więc rozumiem żal mam które myślały o konkursie, wypełniały książeczkę i liczyły na wygraną... a tu nic... no cóż tak bywa... życie ![]() pozdrawiam gorąco... [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] [link widoczny po zalogowaniu] |
justine24 (offline) |
16-12-2010 23:57:21 |
Żyrardów |
Ja też jestem strasznie zaskoczona,że znalazłam się wśród zwycięzców
![]() ![]() ![]() Serdecznie wszystkim gratuluję ![]() "Życie co jakiś czas podaruje ci cudowną chwilę. Naciesz się nią" |
maria1980 (offline) |
20-12-2010 16:44:45 |
Opolszczyzna |
morela41-formularz musisz wydrukować i przesłać pocztą na adres redakcji,na dole formularza jest adres
![]() W naszym domu rządzą KOBIETY!!! 3 do 1 -PRZEGŁOSOWANE ![]() |
sandra1986 (offline) |
31-12-2010 10:57:54 |
chorzów |
Ja też znalazłam się wśród zwycięzców i jestem strasznie zaskoczona nigdy nic nie wygrałam dlatego tez bardzo się ciesze i dalej Przykładam sie do naszej książeczki Gratuluje wszystkim i Pozdrawiam
|
Globalne
Wątki: 5984, Posty: 1490684, Użytkownicy: 73628.
Ostatnio dołączył/a Mags1234.
Statystyki tego forum
Wątki: 502, Posty: 34764.