Dla mojego Synka smiling smiley

Wysłane przez martencja85 

martencja85 (offline)

21-05-2009 11:58:34

Nadchodzi pierwszy w Twoim krótkim życiu Dzień Dziecka. Choć właściwie jeden już był, gdy rok temu jeszcze nosiłam Cię pod sercem, drżałam o Ciebie, nasłuchiwałam Twoich poruszeń... Już wtedy byłeś moim najukochańszym Dzieckiem.

Dominiku, jesteś na świecie już osiem miesięcy. Przysporzyłeś nam tyle radości, ile nie spodziewaliśmy się w najpiękniejszech snach. My, Twoi Rodzice, chcemy Ci życzyć, by kolejne dni, tygodnie, miesiące, lata, usłane były kwiatami czysto dziecięcej radości, niezmąconego szczęścia. Byś odkrywając świat, odkrywał jego piękno...
Przed Tobą tyle podniesionych z ziemi kamyczków, robaczków, listeczków, papierków.
Niemożliwe jest, byśmy uchronili Cię do wszelkiego zła, ale życzymy mimo to, byś go nigdy nie doznał.
Nie zawsze zdołamy pocieszyć Cię w smutku, więc aby tego smutku było jak najmniej...
Życzymy Ci żebyś zawsze odnajdywał schronienie, bezpieczeństwo i miłość w naszych ramionach.
By ta nasza miłość otulała Cię jak kołderka, gdy zasypiasz; by nadawała kolorów tęczy Twoim snom; by towarzyszyła Ci w przygodach małego odkrywcy, byś zawsze ją czuł, nawet gdy nas już kiedyś przy Tobie nie będzie.
Życzymy Ci Syneczku dzieciństwa wypełnionego zabawami i beztroską, pysznej kaszki co rano i butelki mleczka co wieczór...
I żeby uśmiech na Twojej buzi już zawsze dodawał nam sił do zmagania się z niełatwą nieraz codziennością.

Pozostaniesz na zawsze naszym największym Skarbem, żywym sreberkiem, naszą Żabką, naszym najsłodszym Miniem.

Kochamy Cię Dominisiu!

Dominik, 8 miesięcy

Zmieniany 2 raz(y). Ostatnia zmiana 2009-05-21 12:07 przez martencja85.
Chcesz pisać na naszym forum? Załóż konto w 3 minuty i dołącz do nas już dziś!.

Kliknij żeby zalogować

Forum eBobas.pl - Statystyki

Globalne
Wątki: 5890, Posty: 1462316, Użytkownicy: 73603.
Ostatnio dołączył/a asialub.

Statystyki tego forum
Wątki: 119, Posty: 563.